L&L opent steunpunt voor de Belgische markt!

Van onze Belgische klanten horen wij regelmatig dat ze wel vaker langs zouden willen komen voor onderdelen maar dat we toch gewoon even te ver weg zitten.

Om die reden, en om die reden alleen is L&L Choppers op het moment druk bezig met een tweede vestiging. Deze zal in Brabant komen vlakbij de Belgische grens!

Hierdoor wordt het voor de Belgische chopper liefhebbers in eens een stuk makkelijker hun benodigde spullen bij L&L te kopen. Het nieuwe onderkomen zal vooral als steunpunt dienen voor de hoofd vestiging in Opmeer, eigenlijk net zoals dat het geval is met ons steunpunt in Zuid Frankrijk. Met dat verschil dat er in Brabant wel veel te zien zal zijn. Het is de bedoeling dat er in de Brabantse shop veel op voorraad komt te liggen. Dat je de door jouw gewenste onderdelen dus vast kan houden en ‘life’ kan zien.

Er zullen wat door ons gebouwde choppers komen te staan en de winkel zal smaakvol zijn ingericht. Misschien zelfs met een biker-kunst muur. Ook bestaat er uiteraard de mogelijkheid om te praten met een L&L medewerker die zeer goed op de hoogte is van alles wat mogelijk is op het gebied van eigenbouw.

Er zal in deze vestiging vooral aan bouwprojecten gewerkt worden, dus bezoeken kan beslist alleen op afspraak!
Geen punt lijkt ons, een telefoontje is snel gepleegd, mailtje mag ook.

Kortom, Belgische Chopper Piloten: Hou deze pagina’s nauwkeurig in de gaten want binnenkort is L&L Choppers in Brabant een feit.