L&L Chopper Vaderdag 2012

We zijn er over uit, de L&L chopperdag met Lunch en ride-out op vaderdag wordt een jaarlijks terug kerend evenement!

Hadden we vorig jaar nog alleen Sportster(!) choppers en Bobbers uit genodigd, dit keer besloten we er ook de zwaardere eigenbouw Harleys bij te halen.

De L&L Chopperdag is er voor klanten van L&L. Mensen die zelf een fiets hebben gebouwd met onze spullen en klanten die door ons een tweewieler hebben laten bouwen. Iedereen wordt persoonlijk gebeld en uitgenodigd. Omdat L&L een groot klantenbestand heeft besloten we niet te ver terug te gaan in de tijd. We belden een vijftig tal mensen op waarvan er drieëntwintig op de motor kwamen opdagen. Precies mooi, een leuke groep om mee te rijden en een heel gevarieerde ploeg qua motoren.  Veel huisvlijt, de een nog mooier als de ander.

Het begon deze dag allemaal om 12.00 uur bij de shop. Wij verzorgden een lunch met broodjes, koffie, thee en limonade. Nadat iedereen door Sjaak aan elkaar was voor gesteld was het tijd om elkanders fietsen te bekijken. Rond twee uur reden we met zijn allen een toeristisch rondje West Friesland. Eerste stop, een terras in Medemblik, daarna de eindstop in Hoorn. Veel bekijks! Wanneer zie je nu zoveel blinkende choppers en bobbers bij elkaar in een rijdende groep?

Al met al was het zeer geslaagd. Tevreden gezichten en allemaal mensen die volgend jaar weer graag mee willen. Dan gaan we wel even eerder bellen zodat er minder mensen nee moeten verkopen.

See you then!!!