Laten bouwen

MOTOR LATEN BOUWEN BIJ L&L?

WAAROM BIJ ONS?

1 Wij hebben ruim twintig jaar ervaring op het gebied van eigenbouw.
Wij weten wat constructief gezien wel en niet kan. Bij ons geen afgescheurde spatborden, scheef lopende kettingen of lekkende benzinetanken. Wij zorgen er altijd voor dat een fiets goed stuurt en laten jouw motor altijd door het RDW keuren zodat je legaal de straat op kunt. Dat kunnen niet veel bedrijven in Nederland zeggen!

2 Wij hebben verstand van vormgeving.
Waarom moet een benzinetank juist die halve centimeter naar voor of naar achter? Onder welke hoek monteer je een stuur? Welk spatbord oogt het best bij welke tank? Hang je een olietank zo ver mogelijk naar voren of naar achter?
Hoeveel ruimte laat je tussen twee uitlaten?
Het klinkt misschien wat opschepperig maar wij denken dat we het weten! Verstand van vormgeving is iets wat je in je moet hebben, het is bijna instinctief. Heb je het niet dan kan je het ook niet leren. Er zijn geen regels voor.
Er is één ding wat volgens de mensen om ons heen bij de motoren van onze hand opvalt:
De algehele vormgeving en lijn is altijd goed!
Wij bij L&L zorgen er voor dat een motor niet alleen praktisch maar vooral ook cosmetisch gezien altijd klopt!

3 Wij zijn als geen ander op de hoogte van de chopper en bobbergeschiedenis.
Weten precies hoe men de zaken vroeger aanpakte en waarom. We kunnen alle stijlen die ooit zijn bedacht duiden en nabouwen.
Frisco Mid of Jump pegs? Wie kwam daar recentelijk het eerste mee op de proppen in Nederland? Wij!
Welke gek bouwt er een bobber met een oud scharnier op het achterspatbord? L&L!
Waarom doen we zulke dingen? Omdat we er honderden bladen en boeken op hebben na geslagen en omdat we zelf al meer dan dertig jaar chopper en bobberfreak zijn.
Wij kunnen de klant uitleggen waarom juist dat ene onderdeel de motor tien keer meer stijlzuiver of aantrekkelijk maakt.

4 Wij kunnen als gezegd stijlzuiver bouwen maar durven ook gerust oud en nieuw te mixen.
Alleen bij L&L durven we het aan om een zeventiger jaren chopper te bouwen met bijvoorbeeld een spiksplinternieuw Twincam motorblok zodat de motor niet alleen een tijdsbeeld weergeeft maar ook nog zeer praktisch blijft.

5 Wij zijn niet alleen op de hoogte van chopper geschiedenis maar ook van alles wat er NU leeft.
Elke nieuwe trend wordt door ons op de voet gevolgd en wil een klant een motor in Steampunk of Streettracker stijl of wil deze een ultra smalle Chopper zoals je die alleen in Tokyo ziet. Wij kunnen het maken.

6 Wij verkopen onderdelen die anderen niet eens in huis hebben.
Door speciale import en door dingen zelf te maken. Zo heeft L&L Japanse onderdelen van Tokyo Thug in huis, is er een eigen lijn forward controls en olietanks, hebben we onze eigen frames, voorvorken en risers. En van alles bestaat er een ruime keuze.
Laat je een motor door ons bouwen dan kan je er zeker van zijn dat er naast het handwerk ook onderdelen op zitten die niemand anders verkoopt.

7 Wij hebben zeer veel onderdelen op voorraad en de showroom staat altijd vol compleet en half afgebouwde motorfietsen.
Dus er is veel te zien wat het doorspreken van de te bouwen motorfiets met de klant een stuk makkelijker maakt. Ook werken we als je dat wilt aan de hand van jouw ingebrachte voorbeelden. Alles kan en L&L bouwt motoren in elke denkbare stijl.

8 Onze prijzen zijn nooit hoog.
Wil je een betaalbare chopper, no problem. Wil je een hele dure, een fiets waar tien keer meer werk aan zit als bij een goedkopere? Ook dat kan.

9 De klant blijft altijd de baas.
Jij bepaalt wat je wilt en wij luisteren daar ook naar.
Alleen als jij dat wilt geven we advies en alleen als iets constructief gezien niet kan weigeren wij mee te werken.

L&L CHOPPERS: RUIG, STRAK, STERK, VEILIG en LEGAAL
Kom eens langs voor een gesprek!