Over L&L Choppers

L&L Choppers - Shop

Gevestigd in een groot, nieuw, pand op Industrieterrein De Veken te Opmeer(!) vind je L&L CHOPPERS, het adres voor de eigenbouwer.

Wij zijn zelf chopperliefhebbers sinds day one en proberen met onze gespecialiseerde zaak in een steeds groter wordende behoefte te voorzien.

Eigenbouw is hot! Custombikes en met name Choppers zijn mede dankzij televisie-programmas op Discovery Channel populairder dan ooit.

Wij hebben met L&L ooit naam gemaakt met een groot assortiment Zweedse chopper-produkten en mede dankzij ons is de Zweedse Longbike een veel geziene verschijning in de Nederland en Belgie.

Onze ervaring met choppers gaat dus ver terug in de tijd.

Wij volgen met veel plezier alle ontwikkelingen op eigenbouwgebied op de voet en passen daar ons onderdelen-aanbod op aan. We hebben zo voor ieder wat wils in huis. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal en immer uitbreidend Bobber-assortiment en zijn er bij ons dragstyle en streetfighter onderdelen te vinden. Er zijn high-tech spullen en exclusieve design parts en de nieuwste zaken voor de fan van de U.S. stijl chopper. Maar ook zelfs voor zoiets als het creeren van een Early Chopper of een fiets met U.S. B-movie look kan je voor je onderdeeltjes bij L&L terecht.

 

 

 

 

 

 

 

Naast leverancier van gaaf en exclusief buitenlands aftermarket spul werkt L&L onophoudelijk aan een eigen lijn met onderdelen. Je moet dan denken aan L&L voorvorken in diverse stijlen, verschillende soorten Forward Controls, Risers, Tellerhuizen en zelfs Olietankjes en hand geklopte Benzinetanks. Daarbij wordt veel zorg besteed aan het uiterlijk van de artikelen, moet de kwaliteit voldoen aan de hoge eisen van de Europese bikebouwer maar vooral ook probeert L&L de prijzen zo normaal mogelijk te houden. De Noord Hollandse eigenbouwshop kan alle spullen leveren die je nodig hebt om een complete fiets op te bouwen. Van unieke frames tot super gave wielen tot en met rem-, en olie-leidingen en boutjes en moertjes. Wij kunnen je helpen en adviseren omtrent de keuring van je fiets, motoren opgebouwd met L&L spullen moeten met gemak de RDW keuring doorstaan.

 

 

 

 

 

 

 

De keuzemogelijkheid betreffende bestaande onderdelen is groot en kan je niets van je gading vinden….wat er niet is kan misschien gemaakt worden. Zo maken wij bijvoorbeeld zelf uitlaten en ook worden onze frames helemaal volgens jouw wensen gemaakt. Niets is daarbij te gek en bijna alles kan. Het stikt inmiddels van de L&L frames in Nederland. In principe leveren wij onderdelen voor mensen die zelf hun motor bouwen, met dat doel is L&L begonnen. In de loop der jaren zijn wij bij L&L echter steeds meer in opdracht gaan bouwen. Voor klanten die geen tijd, ruimte of kennis hadden om het zelf te doen. Ook hier zijn de mogelijkheden inmiddels ongelimiteerd. Zo hebben wij motoren gebouwd in de meest uiteenlopende stijlen en het hele jaar door zijn er motoren in verschillende stadia van opbouw in de shop te bewonderen. Het bouwen gebeurt met smaak en veel kennis van zaken. Altijd staat de berijbaarheid en degelijkheid van de fiets voorop, hoe extreem sommigen ook mogen zijn.

Het in opdracht bouwen van motoren gebeurt in beperkte mate om zodoende exclusiviteit te waarborgen. Als eerste is L&L er voor de man die het zelf doet. In het Nederlandse eigenbouwblad Bigtwin verplaatste wij ons daarom in de lezer en lieten deze vrijblijvend in verschillende projectbike-series zien hoe je met huis, tuin en keuken gereedschap zelf de mooiste chopper kan bouwen.

 

 

 

 

 

 

 

L&L is er dus voor jou, de echte eigenbouwer. Wij staan op je te wachten met een hele berg onderdelen, een deskundig advies, een ervaren vakkennis en een lekker bakje Hollandse koffie. Onze hippe shop is zeker de moeite van een bezoek waard. De showroom is door ons zelf helemaal in Vikingstijl uitgevoerd als een soort toonbeeld van onze creativiteit. Come and see for yourself.

Choppers Forever
Stock Sucks