Tokyo Thug

 

De Tokyo Thug lijn is totaal Japans en exclusief bij L&L verkrijgbaar.

Deze onderdelen komen rechtstreeks uit het hart van cult chopper land#1: Japan!
Zaken doen met Japan, het valt niet mee. Toch is het land van de rijzende zon een chopperland bij uitstek waar op dit moment hele mooie en bijzondere spullen vandaan komen.

Japanners laten zich overwegend inspireren door de Amerikaanse choppercult van weleer.
Het zijn vaak de meest extreme uitspattingen binnen die cultuur die zij oppikken om er vervolgens iets eigens van te maken. Het is niet toevallig dat met name de Friscostijl in Japan heel populair is.
Net als de grote Californische steden is bijvoorbeeld het overbevolkte Tokyo de uitgekiende plek om op een chopper in die specifieke stijl te rijden. De Japanners hebben de Frisco stijl eigen gemaakt en vooral het bedrijf Tokyo Thug is specialist op dat gebied.
Met onderdelen van dit bedrijf bouw je een ultra smal lichtgewicht stadsfiets waarmee je gemakkelijk en snel tussen de files van de drukke steden door kunt manoeuvreren.

L&L is sinds kort TT dealer en daar zijn ze behoorlijk trots op.
Je kan deze Japanse onderdelen nu dus gewoon in Nederland aanschaffen. Bij L&L…

Smalle stuurtjes van Tokyo Thug bij L&L
Met je Japanse stijl Chopper dwars tussen rijen ronkende auto’s heen rossen dat doe je met behulp van Tokyo Thug parts. L&L uit Hoogwoud verkoopt ze en heeft nu ook een kleine collectie bijzondere sturen van dit bedrijf op voorraad. Deze sturen zijn extra smal en hebben een klassieke Frisco uitstraling gevat in een Japans jasje. Bij L&L zijn zowel de Speedstick als de T-bar, als de C-bar te koop. De sturen komen met of zonder dimples en zijn dus geschikt voor elk eigenbouw project maar passen ook op standaard fietsen. Uitstekend te combineren met een L&L Attackit project.

Tokyo Thug Antislip-seats
Op elk Old Skool project hoort een panzadeltje. L&L verkoopt ze in alle soorten en maten. Omdat er met de meeste van deze projecten flink op los gescheurd wordt is een zadel waar je niet gemakkelijk van af glijdt niet onhandig. Dat moeten de mannen van Tokyo Thug uit Japan ook bedacht hebben toen zijn een nieuwe zadellijn op de markt brachten. De Tokyo Thug zadels zijn bekleed met geveterd tuigleer en hebben een extra hoge kont zodat je ferm in je zadel blijft zitten, ook bij vol gas! Ze zijn verkrijgbaar in verweerd bruin of in zwart leder. De zadelplaat zelf is van RVS en is eventueel ook onbekleed te koop. Naast deze Antislip-Seats brengt Tokyo Thug ook Indian racer replica zadels op de markt. Alle Tokyo Thug onderdelen zijn te koop bij L&L in Opmeer, Noord Holland.