Crisis?

Crisis???
L&L Choppers denkt mee!

Als iemand hier een chopper laat bouwen dan wil hij graag dat zijn fiets liefst gisteren klaar is. Wij gaan na de opdracht meestal direct aan de slag en de klant betaalt gedurende een korte tijd in termijnen de kosten die daarbij gepaard gaan.

Wil je graag een chopper laten bouwen maar heb je nog geen muntjes om het allemaal in korte termijnen te betalen? Geen probleem. Bij L&L kan je jouw droommotor ook stapsgewijs en over een langere periode laten bouwen.

Je begint gewoon met een frame. Wij hebben diverse pasblokken in huis dus een eigen motorblok is ook nog niet persé nodig. Als je frame naar jouw wensen gemaakt is, belandt deze bij ons in de shop. Zo gauw er geld is gaan we stapje voor stapje met de bouw verder.
Zo kunnen we eerst de voorvork en wielen monteren en enige tijd later als jij weer wat gespaard hebt, benzinetank, spatbord en olietank pas maken. Daarna kunnen we bijvoorbeeld uitlaten gaan maken en ga zo maar door. We kunnen jouw bouwproject dus spreiden over een langere tijd.

Je betaald alles netjes per keer en sta dus niet bij ons in de schuld. Het duurt alleen wat langer als normaal maar vele thuisbouwers doen het op dezelfde manier. Ze bouwen alleen verder als er weer wat geld over is. Je hebt zo zelfs wat meer tijd om over alles na te denken en te dagdromen. Elke keer als je langs komt is er weer iets meer voltooid.

Sommige klanten doen er op deze manier een jaar over maar anderen zelfs zo lang als vijf jaar. Uiteindelijk is de chopper helemaal klaar en bijna ongemerkt betaald.

Klinkt dat jou als muziek in de oren?
Bel of mail ons voor meer info.